Tuin opknappen

Harken Beroepsgroen

Puntjes op de i: aanharken van het gazon

Uw tuin opknappen kan veel tijd en energie kosten. Beroepsgroen kan uw de moeite besparen door dit voor u uit te voeren. Nieuw bloemen planten of planten verplaatsen, uw struiken snoeien, gras maaien en onkruid verwijderen, vult u zelf maar in waar uw tuin behoefte aan heeft. Zo ziet uw voortuin er weer netjes uit of zit u weer een stuk relaxter in uw achtertuin. Ook het winterklaar maken van uw tuin kunt u uitbesteden aan Beroepsgroen. Voor uw gemak biedt Beroepsgroen u een onderhoudsplan aan. Afhankelijk van de inrichting van uw tuin komt Beroepsgroen één of meerdere keren bij u langs om onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Neem contact op om te bepalen waar uw tuin behoefte aan heeft.

Snoeien van struiken en heggen

Het snoeien van struiken en heggen kan een tijdrovend karwij zijn. Daarnaast zit u dan ook nog met veel tuinafval dat niet eens in de GFT-bak past. Wij snoeien uw struiken en maken weer mooie, strakke heggen voor u. Én u heeft geen omkijken naar alle takken die eraf komen; Beroepsgroen voert het af en laat een nette, aangeharkte tuin achter.

Onkruid verwijderen

Geen zin in een kromme rug van onkruid trekken? Dat kunt u overlaten aan Beroepsgroen. Wij hebben de apparatuur en een getrainde rug. We werken ecologisch verantwoord en waar mogelijk met biologische producten, ook bij het verwijderen van onkruid.

Hogedrukreiniging

Als uw terrasstenen of schutting onder het mos zitten, is hogedrukreiniging een goede oplossing om daar vanaf te komen. Dan kunt de u de stenen weer zien, waar u voor gekozen had. Maar laat het aan een professional over. Deze heeft de kennis en kunde om te zien of uw stenen bijvoorbeeld wel bestand zijn tegen het geweld van hogesrukreiniging. Beroepsgroen komt graag bij u langs om dit te bekijken. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Grafverzorging & renovatie

Wij verzorgen ook graven wanneer u dat niet kunt of wilt.