Tuin patio bestraten

Een tuininrichting bepaalt hoe u er gebruik van maakt. Erg belangrijk dus! Wilt u uw hele tuin op de schop nemen, of alleen uw voortuin? Dat kan allemaal. Wij hebben al vele tuinen aangelegd en kunnen u helpen uw tuin ideeën te verwezenlijken. Mocht u inspiratie missen, kunnen wij, in overleg met u, ook een volledig tuinontwerp maken en natuurlijk uitvoeren.

Tuin patio als centrum van uw tuin

Eindelijk een tuin patio waar u in de middag een kop thee kunt drinken of in de avond een glaasje wijn? Wij kijken met u waar de meest geschikte plek in de tuin is voor een tuin patio en welke sierbestrating bij u en de tuin past. Gaat u voor de waaltjes of kiest u liever voor grote tegels in Romaans verband gelegd? Wilt u zon op uw patio of juist niet? Wij denken met u mee met het ontwerp en de materialen. Wilt u ook een gezellige buitenplaats in uw tuin? Neem contact met ons op.

Keerwanden bij hoogteverschillen

Als uw tuin hoogteverschillen kent, is het noodzakelijk om keerwanden te plaatsen. Ondanks het vlakke Nederland komt dit nog veel voor, zeker in de regio Arnhem – Nijmegen. Deze blokken voorkomen dat grond verzakt naar lager gelegen plekken in uw tuin. Maar ook, om een speels effect te maken in uw tuin met behulp van hoogteverschillen, kunnen we gebruik maken van deze keerwanden.

Maak een afspraak met ons om uw tuin ideeën door te nemen.