Referenties

Referentie afbeelding

Coniferen rooien en afvoeren

Mark is een harde werker die heel netjes werkt. Hij heeft nauwkeurig gewerkt waarbij ook alle wortels van de coniferen uit de grond verwijderd zijn. Hij heeft vooraf goed overlegd en is alle afspraken goed nagekomen. Hij heeft niet alleen alles goed afgevoerd maar ook alle achtergebleven takjes etc. keurig opgeveegd. We zijn een tevreden klant en kunnen Mark dan ook zeker aanraden voor uw tuinklus!

Referentie afbeelding

Boom kappen en in stukken zagen

Rustige , gezellige en zeer professionele en harde werker. Het was een genot om samen de klus te klaren.

Referentie afbeelding

Voortuin bestraten

Fijne communicatie! Goede vakman.

Referentie afbeelding

Denneboom kappen

Mark heeft de gevraagde klus uiterst professioneel en snel geklaard. Iemand die heel doordacht en vooral veilig te werk gaat. Hij levert zijn werk bovenal netjes op. We zijn al met al heel tevreden, zeker een aanrader en zullen weer een beroep op hem doen indien nodig.

Referentie afbeelding

Beukenhaag inkorten

Inkorten naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Referentie afbeelding

Stammen en wortels van coniferen verwijderen

De klus was lastig in te schatten. Door gezamenlijk er aan te werken is het binnen de geplande tijd klaargekomen. Het resultaat telt. Het was leuk om samen te werken. Het gereedschap bleek net toereikend voor de klus. Wel bleek dat ook het werk bij de buurman deels nog kon worden meegenomen. Deels was dat ook nodig om de eigenlijke klus goed af te ronden.

Referentie afbeelding

Toppen snoeien coniferenheg 150m

Hard gewerkt, goeie prijs kwaliteit verhouding.

Referentie afbeelding

Losliggende betontegels op het balkon vervangen

Volgens afspraak was Mark Dijkstra tijdig aanwezig. Mark is een onderhoudende en gezellige persoon, maar werkte tevens stevig door.

Referentie afbeelding

Snoeien kersenboom

Uitstekend, kersenboom keurig gesnoeid, uitgedund en snoiafval afgevoerd. Prima advies en afspraken. ik heb 9 offertes gehad in december 8 hiervan wilden meteen komen alleen. Beroepsgroen gaf het advies wacht tot na de bloei. (Dit advies had ik al gehad van een kersenkweker) hij gaar dus niet voor het snelle geld verdienen maar voor kwaliteit.

Referentie afbeelding

Renovatie voor- en achtertuin incl bestraten oprit

Het is prima werken met Mark en hij levert prachtig werk af! We zullen voor deel 2 ook weer gebruik van zijn diensten gaan maken.

Referentie afbeelding

Conifeer kappen en afvoeren

De heer Mark Dijkstra uit Arnhem heeft naar volle tevredenheid onze Spar keurig verwijderd en afgevoerd. Ik kan hem een ieder aan bevelen.

Referentie afbeelding

Rooien van berken

Mark had een scherpe offerte uitgebracht en mocht de 3 berken rooien. Deze waren 20-30 meter hoog, konden niet vrij vallen en stonden dicht bij speeltoestellen, hekwerk en kippenhok. Mark werkt voor zon klus, zoals hij het zelf zegt: in slowmotion. Hierdoor werkt hij gestaag door, maar blijft nadenken over veiligheid, aanpak en schadereductie. Het resultaat was dat er 0,0 schade was, er een prettige samenwerking was en dat hij de prijsafspraak is nagekomen ! Mark, bedankt.

Referentie afbeelding

Boom snoeien en struiken

Deze klus werd binnen een dag netjes afgehandeld; het snoeigroen werd netjes afgevoerd. Mark is ook nog eens een prettig persoon om mee te werken. Mocht ik in de toekomst weer iemand nodig hebben voor mijn tuin, dan is hij de eerste aan wie ik denk. Een echte aanrader dus.

Referentie afbeelding

Bomen snoeien

Prima ervaring. De twee bomen zijn uitstekend gesnoeid. De berk is erg net geworden. En de zwarte es is een stuk kleiner geworden. Heel fijn, in mijn smalle tuin. Ik ben er erg blij mee. De afspraak kon snel gemaakt worden.

Referentie afbeelding

Verwijderen boompje

Ik ben enorm blij dat ik voor Beroepsgroen heb gekozen. Het contact met Mark vooraf verliep vlot en prettig. Mark heeft een mooie prijs berekend voor het verwijderen van een boompje met kluit en al én het afvoeren. Ik kon er zelf niet bij zijn, Mark vond dat geen probleem als ik de tuinpoort open liet. Bij thuiskomt was de klus geklaard en vond ik nergens ook maar een spoortje zand. Top werk geleverd, ik zal Mark voor een volgende klus zeker weer benaderen en beveel hem bij deze bij een ieder aan.

Referentie afbeelding

Terrastegels afvoeren

Goede ervaring, betrouwbaar en komt zijn afspraken perfect na. Daarnaast de tuin keurig achtergelaten. Tevens verder meegedacht met onze tuin.

Referentie afbeelding

Boomstronken verwijderen

Mark is een harde werker. Helder in communicatie, houdt je goed op de hoogte en denkt mee. Laat de werkplek netjes achter en doet wat hij beloofd. Dank Mark, voor je harde en eerlijke werk!

Referentie afbeelding

Boompjes en buxusbollen verhuizen

Mark heeft mijn buxusbollen en 2 boompjes verhuisd. Met veel inzet en goed overleg heeft hij de boompjes en buxus gerooid en op zijn aanhanger meegenomen. Top gewerkt! Ik kan iedereen aanraden je klus door hem te laten uitvoeren.

Referentie afbeelding

Bomen snoeien/rooien

Bomen snoeien/rooien’ uitgevoerd door Beroepsgroen 9 december 2016 Mark Dijkstra en Werner van Beroepsgroen hebben de klus naar volle tevredenheid geklaard. De klus is professioneel uitgevoerd, op tijd, er werd doorgewerkt met voldoende tijd voor een kopje koffie. Opvallend was dat de ruimte waarin was gewerkt na de klus keurig opgeruimd werd achtergelaten. Het offertetraject verliep zeer plezierig, soepele communicatie, snelle reacties. Mark en Werner van Beroepsgroen: een aanrader!

Referentie afbeelding

Snoeien coniferen haag

De klus is heel netjes en prima verricht. De referenties die zijn gegeven spreken voor zich. Volgend jaar zullen we Mark en Werner weer vragen.

Referentie afbeelding

Boom rooien in voortuin

Werk is niet alleen zeer professioneel uitgevoerd maar ook uiterst zorgvuldig en snel. Daarna werd alles keurig opgeruimd. Ik ben uitermate tevreden over geleverd werk.

Referentie afbeelding

Coniferenhaag rondom een hoekhuis snoeien

Prima gedaan, snel en niet te duur.

Referentie afbeelding

Schutting plaatsen

Ik ben zeer tevreden met de schutting die Mark geplaatst heeft. Hij werkt secuur, binnen de gemaakte afspraken en prijsopgave. De communicatie tijdens de klus verliep prettig. Kortom voor mijn toekomstige tuin klussen klop ik bij Beroepsgroen aan.

Referentie afbeelding

Terras in voortuin aanleggen

Ze werken netjes en vakkundig. Ze laten geen rommel achter en maken alles tip-top schoon.

Referentie afbeelding

Beplanting verwijderen, grond aanpassen en graszoden leggen

Aanrader! Prettige en hardwerkende vakman en ook nog eens fijn in de omgang. Aangenaam eerste contact, werd goed de tijd genomen om een en ander door te spreken. Kwam daarna op korte termijn, om de klus te beoordelen. Vervolgens netjes over de prijs gesproken, reëele prijsstelling rekening houdend met het netjes correct doen van het gevraagde werk. Daarna is de klus op zeer korte termijn netjes uitgevoerd. Planning en werk volgens afspraak en toezeggingen netjes nagekomen. Werkplek ook zeer netjes en opgeruimd achtergelaten.

Referentie afbeelding

Boom weg halen

Mark heeft perfect de boom weg gehaald. Hij kwam zijn afspraak na en kwam twee weken later het laatste gedeelte van de boom weg halen. Het was een moeilijke klus twee toppen en de boom kon niet vallen. Dus hij moest in delen naar beneden. We zijn dik tevreden.

Referentie afbeelding

Divers bestratingswerk

Geen omschrijving ingevuld

Referentie afbeelding

Schuttingdeur plaatsen

Zeer vriendelijk en vakkundig. Mark is heel rustig en weet wat hij doet, maar staat ook open voor ideeën. Onze klus betrof het aanpassen van onze schuttingdeur en wij zijn zeer tevreden over de uitvoering hiervan.

Referentie afbeelding

Regulier onderhoud en winterklaar maken van kleine tuin

In verband met een rugblessure aan mijn kant en enige persoonlijke omstandigheden in Mark's leven, hebben we het onderhoud van recentelijk uit kunnen voeren. Ondertussen hebben we heel goed contact weten te houden en heb ik de communicatie als heel prettig ervaren. Mark is rustig, beleefd en neemt de tijd tijdens onze overleggen. Eenmaal op dag zelf weet hij prima advies te geven, werkt hij hard door en werkt hij nauwkeurig is precies. In omgang is Mark heel prettig en heb ik de dag als heel fijn en leervol ervaren. Bij volgend onderhoud zou ik hem direct weer kiezen en kan ik hem van harte aanbevelen aan anderen.

Referentie afbeelding

Geen titel ingevuld

Geen omschrijving ingevuld

Referentie afbeelding

Geen titel ingevuld

Geen omschrijving ingevuld

Referentie afbeelding

Geen titel ingevuld

Geen omschrijving ingevuld

Referentie afbeelding

Geen titel ingevuld

Geen omschrijving ingevuld