Tuinonderhoud Arnhem door Beroepsgroen

Natuurlijk heeft niet iedereen die een mooie tuin heeft ook groene vingers. Dat wil niet zeggen dat zij niet graag in de tuin vertoeven, maar dat men geen zin of geen tijd heeft om de tuin te onderhouden. In Arnhem kan Beroepsgroen daarom je tuinonderhoud doen. In samenspraak met jou zal Beroepsgroen dan een onderhoudsschema en de invulmogelijkheden opsommen. Op deze manier voorzien wij jouw tuinonderhoud Arnhem.

Zoek je een hovenier?

Beroepsgroen heeft de beste hoveniers om jouw tuin te onderhouden. Dankzij onze jarenlange ervaring (onder andere in Canada) hebben wij de know how om tuinen te verzorgen. Binnen het tuinonderhoud kan je Beroepsgroen inschakelen voor volgende diensten:

  • De strakke, professionele aanleg van jouw gazon.
  • Het onderhoud van jouw gazon; bemesten en bekalken, verticuteren en beluchten
  • De aanleg van bestrating in je tuin.
  • Beplanting: beroepsgroen heeft een ruime kennis van planten en die we met veel plezier in je tuin zetten.
  • Het snoeien en het scheren of knippen van de planten, struiken en de bomen in je tuin.
  • De aanleg en onderhoud van kunstgras.
  • Het soms wel erg lastige scheren en aftoppen van hagen

Beroepsgroen heeft ervaren hoveniers

Tien jaar lang in Canada en nu al tijdens ons bedrijfsleven in Nederland heeft Beroepsgroen veel ervaring opgedaan in het onderhouden van tuinen. Onze tuiniers hebben de kennis van de nieuwste tuintechnieken. Die verwerven ze niet alleen door het volgen van de evoluties in de tuinbouwsector. Ook biedt Beroepsgroen aan haar tuiniers zeer regelmatig bijscholingen die bepaalde nieuwe technieken op het gebied van tuinieren aanleren. Hierdoor zijn al onze tuiniers experten op het gebied van tuinonderhoud.

Kies beroepsgroen voor uw tuinonderhoud Arnhem

Heb je een tuin in Arnhem, maar heb je geen zin of geen tijd om deze te onderhouden. Schakel dan beroepsgroen in voor je tuinonderhoud Arnhem. Onze ervaren specialisten komen graag langs om je tuin eens onder de loep te nemen. Samen met jou bespreken ze dan de gewenste regelmaat om je tuin te onderhouden. Ook worden concrete afspraken gemaakt, zodat we weten welke taken onze hoveniers van je mogen overnemen en welke niet. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we het tuinonderhoud op jouw specifieke wensen kunnen afzetten. Heb je vragen of zit je met bepaalde problemen in je tuin, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze ervaring in tuinonderhoud, snoeiwerk, maar ook het inrichten van tuinen heeft ons zoveel kennis verschaft dat we die met plezier met je delen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor jouw tuinonderhoud.