Tuininrichting door Beroepsgroen

Een droomtuin hebben… dat wil iedereen wel! Je kent ongetwijfeld verschillende wijken met adembenemend mooie tuinen. Wil je zelf niet zo’n paradijs hebben als voor- of achtertuin? Laat Beroepsgroen dan je tuininrichting verzorgen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om je één van de mooiste tuinen te geven.

Wil je een originele tuin?

Bij Beroepsgroen kun je terecht om een originele tuin te laten inrichten. Je tuin zal daardoor niet een een-in-een-dozijntuin zijn. Zo valt je tuininterieur op een positieve manier op. Beroepsgroen helpt je graag met het vormgeven en inrichten van je tuin. Dat kan gaan van gras, over beplanting tot straatwerk en zelfs het aanleggen van terrassen. Heeft je tuin hoogteverschillen, dan helpen we je met veel plezier met het plaatsen van keerwanden. Samen met jou en rekening houdende met je budget proberen we een zo uniek mogelijke tuin te ontwerpen.

Tuininrichting voor elk budget

Velen denken dat het inrichten van een tuin duur is. Onze vakkennis en creativiteit samen met jou ideeën zorgt voor een nette prijs/kwaliteitsverhouding. Natuurlijk spelen verschillende factoren een rol in de prijsbepaling, namelijk de grootte van de tuin, het materiaal dat je wenst te gebruiken en de vormgeving van de objecten om je tuinidee werkelijkheid te laten worden. Kies je bijvoorbeeld voor gras, dan zal je niet zo heel veel moeten betalen. Verlang je ook een vorm van beplanting? Dan zal de kostprijs voor een ingerichte tuin iets hoger zijn. Zeker bij straatwerk en hoge vlonders zal de prijs voor een mooi aangelegde tuin de hoogte ingaan. 

Waarom kiezen voor ons?

Kiezen voor Beroepsgroen in Arnhem is kiezen voor ervaring. Wij zijn tien jaar lang actief geweest in Canada en de afgelopen drie jaar in Nederland. Met veel zorg en toewijding hebben we aldus vele tuinen aangelegd en onderhouden. Zo zijn we de expert in tuininrichting geworden, waarop iedereen kan rekenen. Wij bieden graag advies en komen graag ter plaatse om naar je tuin kijken. Zo zien we wat de sterktes en onvolkomenheden zijn van je tuin, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het ontwerpen van een nieuwe tuin. We bekijken met veel plezier de mogelijkheden en doen je het beste voorstel voor het ontwerpen van een prachtige tuin. Heb je verdere inlichtingen nodig over het inrichten van onze tuin of onze andere dienstverlening? Aarzel dan niet langer en neem nu contact met Beroepsgroen op.