Onze missie

Wilt u weten wat ons motiveert? Waar wij helemaal voor gaan?

Wij willen u zo veel mogelijk laten genieten van uw tuin en daarom zetten we ons voor de volle 100% in; een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Onze specialiteit is gras, en aangezien dat in alle soorten en maten aanwezig is, ervaren wij deze specialiteit als de ultieme uitdaging. Denkt u dat u een mooi gazonnetje heeft? Wij dagen u uit daar eens anders naar te kijken!

Werkwijze Beroepsgroen

Klanten zeggen: ‘Jullie zijn meegaand, denken oplossingsgericht en zetten ons aan tot nadenken over ons groen.’ Wat u ziet en hoe het beter kan, is in onze ogen een wereld van verschil.
U wilt thuiskomen in uw eigen koninkrijk. Ook u wilt met familie en vrienden onbezorgd buiten zitten en van een mooie tuin genieten. Met Beroepsgroen kan dat! Juist met een kostenbewuste beurs. Samen met u kunnen we tot een eerlijke prijs komen. Loyale klanten met een onderhoudsplan genieten daarnaast een prijsvoordeel.

Vertrouwen is altijd van belang. Wij beseffen dat we bij u rondom het huis werken. Privacy en discretie staan hoog in ons vaandel. Ook gedurende uw afwezigheid houden wij desgewenst uw tuin bij. Daarbij houden we altijd een oogje voor u in het zeil. Referenties mag u gerust opvragen.

Duurzame oplossingen voor uw tuin

Voor ons heeft duurzaamheid geen grenzen. Wij hebben respect voor alles wat groeit en bloeit.
Beroepsgroen maakt bij voorkeur gebruik van biologische producten. Door achtergrond en ervaring werkt Beroepsgroen het liefst op een ecologisch verantwoorde manier. Door middel van onze werkwijze investeert u in een langdurig gezonde tuin wat kostenbesparend is op langere termijn. Vooral voor gazononderhoud zult u dit in de merken in uw portemonnee.

Heeft u ook wel eens aan vlinders en bijen gedacht? Prachtig toch, als die ook uw mooie tuin bezoeken? Of heeft u telkens weer gebrek aan tijd om iets aan uw tuin of terrein te doen? Heeft u het gevoel dat uw tuin of perk weliswaar onderhouden is maar dat het toch wat is versloft? Is uw gras wel echt zo groen als gras van de buren of is het vermost? Allemaal geen probleem, Beroepsgroen lost het graag voor u op! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.