Bomen snoeien in Arnhem door Beroepsgroen

 

Het snoeien van bomen is een leuke taak, maar ook een zware taak. Bomen snoeien vraagt immers de juiste aanpak. Ook het hebben van het juiste tuinmateriaal is een must. Op die manier kun je veilig en op een voor je boom gezonde manier snoeien. Niet snoeien is geen optie, want wie wil nu verantwoordelijk zijn dat iemand een kwetsuur oploopt door het afbreken van een te zware tak? Draag je deze verantwoordelijkheid liever niet zelf? Geen probleem! Beroepsgroen is dé organisatie met jarenlange ervaring in het bomen snoeien in Arnhem. Contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvend advies en/of het snoeien van je bomen.

Waarom is het snoeien van bomen belangrijk?

Het (gecontroleerd) snoeien van bomen is belangrijk, omdat het de veiligheid van jou en anderen alleen maar verhoogt. In principe snoeit de natuur zelf ook de bomen. Als er een storm is breken zieke en zwakke bomen om en breken zware takken af. Het is de taak van een boomverzorger om dit eerder gecontroleerd te doen. Je hoopt immers niet dat iemand onder een afgebroken tak van jouw boom terechtkomt. Een goede boomverzorger tracht door het strategisch snoeien ook te voorkomen dat je boom beschadigd kan worden door een storm.

Wanneer moet je bomen snoeien?

Het is totaal fout om te denken dat alleen in de winter bomen gesnoeid mogen worden. Elke boom is anders. Dus ook de snoeiperiode is afhankelijk van boom tot boom, maar ook van het soort snoeiwerk dat moet gebeuren. Zomaar denken dat je boom gesnoeid moet worden in de koudste maanden van het jaar is een fout die je beter niet maakt. Als je een boom koopt, staat meestal op het infokaartje, dat je erbij hebt gekregen, wanneer de snoeiperiode het beste plaatsvindt. Als je dat kwijt bent, kun je ons natuurlijk ook gewoon zeggen welke boom je hebt en dan zeggen we wanneer de snoei het beste aanvangt.

Bomen snoeien in Arnhem door Beroepsgroen

Beroepsgroen is dé groenorganisatie voor al het snoeiwerk. We zijn gevestigd in Arnhem, maar hebben daarvoor jarenlang ervaring gedaan in Canada. Heb je hulp nodig bij het bomen snoeien in Arnhem, aarzel dan zeker niet ons te contacteren. We kunnen je advies verlenen voor al je snoeiwerk en ander tuinonderhoud. Maar kunnen zeker ook deze taken volledig van je overnemen. Beroepsgroen doet precies wat jij wilt.